Giresunluların Buluşma Adresi

Tavsiye Et Günün Haberleri Sitene Ekle Ana Sayfam

Künye

   Özlem Uzuner in Başarı Hikayesi    Taksicilerin Havalimanı Sorunu    Giresun Adasına Otel Projesi    Atatürk Madalyalardan Neden Kaldırıldı    Nurşen Demir'i Kutluyoruz    Arnavutköy'de Fırsat Devam Ediyor    Eğribel Bağlantı Yolu Yapılıyor    Eğitimde Özel Çalışma Dönemi    Adanaspo 0 - Giresunspor 4    A. Latif Karadeniz'e Teklif Yağıyor   

 
 ARŞİVDE ARAMA

 

 
Gurbette Giresunluların ilk Belediye Başkanlarından olan Yakup Aktaş; BURSA'daki GİRESUNLULARIN her şeyiydi.
 
 Reklam
Yakup Aktaş'ı Rahmetle Anıyoruz
05 Aralık 2019 Perşembe 16:44
Gurbette Giresunluların ilk Belediye Başkanlarından olan Yakup Aktaş; BURSA'daki GİRESUNLULARIN her şeyiydi.

YAKUP AKTAŞ'I RAHMETLE ANIYORUZ! Gurbette Giresunluların ilk Belediye Başkanlarından olan Yakup Aktaş; BURSA'daki GİRESUNLULARIN her şeyiydi. Ölüm yıldönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz.



Doğum Yeri : Giresun/ Türkiye. Doğum Tarihi : 1.1.1955 - 6.12.2010. YAKUP AKTAŞ'TAN SONRA BURSA'DA GİRESUNLULAR ÖKSÜZ KALDI. Yakup Aktaş Kimdir ? 1955 doğumlu Yakup Aktaş Giresun Doğankent nüfusuna kayıtlıydı.

Bursa İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü mezun olan Aktaş aynı okulun Maliye Bölümü'nden de yüksek lisans sahibi olmuştu. 19 yıllık memuriyet hayatına Bursa Adliyesi'nde zabıt katibi olarak başlayarak ardından 14 yıl Bursa Adliyesi'nin İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini yürüttü.

1994 yılında yerel seçimlerinde hemşehrilerinin baskısı ile Anavatan partisinden aday olarak almış olduğu yüzde 43 oyla Emek Belediye Başkanlığına seçildi. Daha sonra Akpartiye geçerek peş peşe üç dönem aynı görevi yürüttü. 06 Aralık 2010 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.



Bu Haber Toplam 1867 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
  Haftanın Yazarı
   Diğer Yazarlar

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: Haber Arşivi :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Sayfa Üretimi: 0.1291  | Teknik Destek: Cizginet
Online:  Bugün: 398 Toplam: 1,929,155
Haberler artık Outlook'ta