Giresunluların Buluşma Adresi

Tavsiye Et Günün Haberleri Sitene Ekle Ana Sayfam

Künye

   Özlem Uzuner in Başarı Hikayesi    Taksicilerin Havalimanı Sorunu    Giresun Adasına Otel Projesi    Atatürk Madalyalardan Neden Kaldırıldı    Nurşen Demir'i Kutluyoruz    Arnavutköy'de Fırsat Devam Ediyor    Eğribel Bağlantı Yolu Yapılıyor    Eğitimde Özel Çalışma Dönemi    Adanaspo 0 - Giresunspor 4    A. Latif Karadeniz'e Teklif Yağıyor   

 
 ARŞİVDE ARAMA

 

 
GİP 28 den çılgın proje! Giresun ADASI'na 50 katlı, en az bin daireli otel yapılacak. Bir milyar dolar gelir elde e
 
 Reklam
Giresun Adasına Otel Projesi
30 Mart 2021 Salı 14:23
GİP 28 den çılgın proje! Giresun ADASI'na 50 katlı, en az bin daireli otel yapılacak. Bir milyar dolar gelir elde edilecek.

GİRESUN PARTİSİ (GİP 28) ÇILGIN PROJESİ!
Giresun ADASI na 50 katlı, en az bin daireli otel yapılacak. Bir milyar dolar gelir elde edilecek. SİT alanı gibi laflara kulaklar tıkanacak, ayaklanan çevreciler susturulacak.
Otelin tepesinden Giresun Kalesine teleferik yapılacak. Ayrıca ADA dan karaya 4 şeritli kazıklı yol yapılacak. ADA nın etrafı YAT lar ve TEKNE lerin yaklaşacağı şekilde düzenlenecek.


OTEL in alt katları ile dış kısımda kalan boş yerler lokanta ve çay bahçeleri olacak. ADA daki doğal hayatın etkilenmemesi için şehir merkezine en yakın ormanlık bir yere etrafı çevrili doğal hayvanat bahçesi yapılacak.
Gelirden Giresunspor'a kalıcı ve daimi pay verilecek. Tüm Giresun'da emlak fiyatları tavan yapacak. Turizm inanılmaz ölçüde canlanacak. Otelden daire alanların ve kiralayanların tüm Giresun'u tanıması ve gezmesi için turlar düzenlenecek.
Artvin'den Zonguldak'a, Sinop'tan İstanbul'a ve hatta Gürcistan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Moldova ve Bulgaristan'dan ADA ya seferler düzenlenecek.
Giresun ve ADA sı cazibe merkezi olacak.
Kongreler, Toplantılar ve Çalıştaylar ADA da yapılacak. Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz. Kanal İstanbul'dan zor değil. Çanakçı'daki HES'ten, Çavuşlu'daki ÇÖPTEN daha mı kötü bu proje. Ülkemize, Karadeniz'e ve Giresun'a Hayırlı olsun inşallah.




Bu Haber Toplam 3925 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
  Haftanın Yazarı
   Diğer Yazarlar

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: Haber Arşivi :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Sayfa Üretimi: 0.1348  | Teknik Destek: Cizginet
Online:  Bugün: 693 Toplam: 1,929,450
Haberler artık Outlook'ta