Giresunluların Buluşma Adresi

Tavsiye Et Günün Haberleri Sitene Ekle Ana Sayfam

Künye

   Özlem Uzuner in Başarı Hikayesi    Taksicilerin Havalimanı Sorunu    Giresun Adasına Otel Projesi    Atatürk Madalyalardan Neden Kaldırıldı    Nurşen Demir'i Kutluyoruz    Arnavutköy'de Fırsat Devam Ediyor    Eğribel Bağlantı Yolu Yapılıyor    Eğitimde Özel Çalışma Dönemi    Adanaspo 0 - Giresunspor 4    A. Latif Karadeniz'e Teklif Yağıyor   

 
 ARŞİVDE ARAMA

 

 
Sarıyer'de AKP ilçe kongresinde Giresunlulara yapılan haksızlık, Sarıyer'li Giresunlular arasında protesto edildi.
 
 Reklam
Sarıyer'de AKP'ye Giresun İsyanı
08 Şubat 2021 Pazartesi 15:20
Sarıyer'de AKP ilçe kongresinde Giresunlulara yapılan haksızlık, Sarıyer'li Giresunlular arasında protesto edildi.

Eynesil Kemaliye Köyü Derneği Başkanı Mustafa Civak'ın konuyla ilgili açıklaması.

SİYASET KURUMU VATANDAŞIN AKLIYLA ALAYMI EDİYOR!

Geçtiğimiz hafta Sarıyer kapalı spor salonunda yapılan 7 Ak parti ilçe kongresinden sonra. Sarıyer’in en büyük mahallelerinden biri olan Ayazağa mahallesinde Akpartiye gönül veren  Giresunlar hayal kırıklı  yaşadı. Hatta diğer partilere gönül verenlerin bir çoğu aynı noktada. Genel kuruludan 15 gün önce Ayazağa mahallesinde bazı dernekleri ziyaret eden o zamanın adayı şimdinin başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe meclis üyeleri Ergün Durdu  Ali yaman ve Ayazağa muhtarı Mustafa Karaman bir çok Giresunlu katılmışlardı.


Genel Kurul sonrası bakıldıki  Ayazağa mahallesi yok sayıldı gibi gözüküyor, Gazetemize açıklama yapan Eynesil Kemaliye köyü dernek başkanı ve Sarıyar Giresunlular derneği Başkan vekili Mustafa Civek ve Arkadaşları gerçekten bunu beklemiyorduk. Giresun noktasında önerdiğimiz arkadaşlarımız vardı bizim önerimizi bir tarafa bırakalım başka Giresunluda almadılar Ayazağa mahallemizden. Ayazağadan yönetime giren Arkadaşları tebrik eder başarılar dileriz Kendilerine. Ayazağadan Giresunluda olmalıydı. her siyasi parti bu bölgeye iyi bakmalı bakmayanlar yarın bunun karşılığını görürler  diye sitem ettiler.Başka mahallelerden yönetime giren Giresunlu hemşerilerimizi tebrik eder başarılar dileriz diye konuştular.


Sözün kısası İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun Giresunluları yok saymıştır alğısı var bu durumu nasıl düzeltir bakıp görecez? Şunuda söylemeden geçmemek gerek  demek oluyorki Siyasette karar vericiler geçmiş seçimleri analiz etmeden Karar verip ekip oluşturuyorlar. Gün olur Devran döner demiş Atalarımız.

 




Bu Haber Toplam 2000 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
  Haftanın Yazarı
   Diğer Yazarlar

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: Haber Arşivi :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Sayfa Üretimi: 0.1408  | Teknik Destek: Cizginet
Online:  Bugün: 494 Toplam: 1,929,251
Haberler artık Outlook'ta