Giresunluların Buluşma Adresi

Tavsiye Et Günün Haberleri Sitene Ekle Ana Sayfam

Künye

   Taksicilerin Havalimanı Sorunu    Giresun Adasına Otel Projesi    Atatürk Madalyalardan Neden Kaldırıldı    Nurşen Demir'i Kutluyoruz    Arnavutköy'de Fırsat Devam Ediyor    Eğribel Bağlantı Yolu Yapılıyor    Eğitimde Özel Çalışma Dönemi    Adanaspo 0 - Giresunspor 4    A. Latif Karadeniz'e Teklif Yağıyor    Giresunspor 1 - Ankaraspor 0   

 
 ARŞİVDE ARAMA

 

 
Tirebolu - Doğankent yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Önceki selde kapanan anayola bu defa diğer yola inen h
 
 Reklam
Tirebolu - Doğankent Yolu Kapandı
07 Kasım 2020 Cumartesi 12:41
Tirebolu - Doğankent yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Önceki selde kapanan anayola bu defa diğer yola inen heyelan yolu tamamen ulaşıma kapattı.

Giresun’u yine sel vurdu!
Tirebolu - Doğankent - Torul - Gümüşhane yolu tamamen ulaşıma kapandı!

Giresun’da önceki gece etkili olan sağanak yağış sonrası 22 ağustos 2020 tarihinde Tirebolu-Doğankent Karayolu'nda menfezin çökmesi sonucu 5 askerin şehit olduğu, bir iş makinesi operatörünün ise kaybolduğu alanda yapımına başlayan köprü inşaatı şantiyesindeki araçlar sele kapıldı.



Yaşanan sel afetinde Tirebolu-Doğankent Karayolunda menfez çökmesi sonucu 5 asker şehit olmuş bir iş makinesi operatörü ise kaybolmuştu.

Çöken menfezin yerine yapılan köprü inşaatındaki iş makineleri ise önceki akşam yağan sağanak yağış sonrası Mursal Deresi’nin taşması sonucu sel sularına kapıldı.



Sel sularına kapılan iş makineleri sürüklenirken, bir kamyon ise selin etkisiyle devrildi. Şantiyede çalışan işçiler sel sularının yükselmeye başlamasıyla dere yatağından uzaklaşarak kurtuldu.



Daha önceki sel felaketinde Tirebolu - Doğankent - Gümüşhane yolu menfezin yıkılması sonucu ulaşıma kapanmıştı. Halen köprü yapım çalışmaları devam ediyordu. Alternatif yol olarak kullanılan eski yolda meydana gelen heyelan yolun tamamen trafiğe kapanmasına neden oldu.



Daha önceki selde yıkılan menfezin yerine yapılacak olan köprü çalışmalarının yavaş ilerlediğini söyleyen vatandaşlar alternatif yolda trafiğin zorlu ilerleyişine şimdi de heyelan eklendi ve yol tamamen kapandı perişan olduk dediler.

Tirebolu - Doğankent - Torul - Kürtün - Uluköy ve Gümüşhane'ye kadar olan bölgedeki tüm halkımızı ve esnaflarımızı olumsuz bir şekilde etkileyen anayolun ulaşıma kapanmasının sebebi olan köprünün biran önce yapılması istendi.




Bu Haber Toplam 1964 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
  Haftanın Yazarı
   Diğer Yazarlar

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: Haber Arşivi :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Sayfa Üretimi: 0.1313  | Teknik Destek: Cizginet
Online:  Bugün: 517 Toplam: 1,938,404
Haberler artık Outlook'ta